barcelona shirt met naam Manchester United stond vijf punten

barcelona shirt met naam Manchester United stond vijf punten voor op Liverpool op de ranglijst nadat ze hen met 2-1 hadden verslagen op Old Trafford tijdens de aftrap op zaterdagmiddag. Mohamed Salah leidde de lijn. Maar de verdediging van United stompte het trio af om te voorkomen dat ze echte kansen creëerden, met een eigen doelpunt van Eric Bailly de enige keer dat David de Gea werd verslagen.

Jose Mourinho's back-four van Antonio Valencia, Chris Smalling, Bailly en Ashley Young leverden allemaal uitstekende prestaties om de 2-0 voorsprong te behouden die Marcus Rashford hen in de eerste helft had gegeven. En het is zeker geen gemakkelijke taak om Salah stil te houden Dit seizoen. De Egyptenaar heeft dit seizoen 32 doelpunten gemaakt in alle competities en staat momenteel gelijk met Harry Kane in de Premier League-scorelijsten. Maar United hield hem inderdaad heel stil - en Chris Smalling speelde daar een grote rol in.

In feite was er één moment in de tweede helft dat de aanpak van United tegen Salah samenvatte. Smalling had Salah getackeld met de bal uit voor een Liverpool-worp. Maar de verdediger maakte er een punt van om de voormalige Roma-speler op de grond te gooien - tot grote vreugde van de thuisfans. BEKIJK: KLEINE DEALS MET SALAHBekijk het: MAN UTD-FANS ZEGGEN DAT voetbalshirts goedkoop HET HET MOMENT VAN DE WEDSTRIJD WAS En de fans van United vonden het geweldig